Under har vi laget en sjekkliste over alle punkter som må gjennomføres før publisering av støtteordning.

Standard sjekkliste på Støttteordning

• Konfigurasjon av støtteordning og valg av søknadsskjema (Side 1)

• Valg av geografiske og tematiske kategorier (Side 2)

• Informativ og konsis publiseringstekst (Side 3)

Sjekkliste ved bruk av Redigerbart skjema

• Konfigurere innhold og utseende. Skjule faner og felt, overstyre ledetekster og justere etiketter.

• Teste søknadsskjema

• Viktig! Legg inn standard finansieringsrad som benyttes for å sette søknadsbeløp. Legg inn en finansieringsrad med stjerne foran teksten; alà "*Støtte fra Hordaland fylkeskommune". Ingen mellomrom mellom stjerne og tekst. Under utfylling blir beløp innlagt på denne rad benyttet som søknadsbeløp. (Side 5)
    Se illustrasjon under for veiledning.

• Når man konfigurerer det redigerbare søknadsskjemaet (fjerner og tilpasser felt og ledetekster) så blir ikke dokumentmalene i systemet tilpasset automatisk. Det er altså ingen automatikk mellom valg på konfigurasjon på støtteordning og fjerning av felter i dokumentmal. Dokumentmalene må altså tilpasses manuelt, lastes opp i dokumentmalarkiv og velges på støtteordningen

• Gå til dokumentmalarkiv, finn systemmalen "REDIGERBART2018.DOCX" (under nedtrekksmenyen "alle"). Last ned systemmalen og fjern alle felter som er skjult på skjemaet. Last opp dokumentet i dokumentmalarkiv. Velge opplastet dokument som standard på støtteordning.

• Duplisere aktuell tilsagnsbrev og mal fjerne felter som er skjult på skjema. Laste opp i dokumentmalarkiv. Velge opplastet dokument som standard på støtteordning.

Andre relevante veiledninger:

1. Hvordan tilpasse dokumentmaler og laste dem opp i systemet: http://support.regionalforvaltning.no/support/solutions/articles/4000040441-dokumentproduksjon-og-bruk-av-flettefelter#dokumentproduksjon

2. Bruk av redigerbart søknadsskjema: http://support.regionalforvaltning.no/support/solutions/articles/4000129284-redigerbart-s%C3%B8knadsskjema