Det finnes 2 metoder for å tilpasse spørsmål i verbal rapporteringsfelt for utbetalingsanmodnig, vi viser disse metodene nedenfor.

• Metode 1 gir mulighet for å endre globale (standard) spørsmål
  • Metode 2 gir mulighet for å overstyre spørsmål på enkelte støtteordninger

Endre globale/standard spørsmål

Åpne Instillinger forvalter, gå til fanen Rapportering og tilpass antall felter og ledetekster for inntil 10 rapporteringsfelt.

Klikk på bildene for å gjøre dem større

Endre/overstyre spørsmål på enkelt støtteordning

Finn den aktuelle støtteordningen i støtteordningsregister, og klikk på knapp AKTIVER under kolonnen Rapp.regime.

Konfigurasjonsvinduet åpnes. Her velger man om man ønsker å aktivere standard/globale spørsmål, og fyller ut spørsmål i feltene under.