Saksbehandling

I RF13.50 brukes begrepene "sluttvurdering" og "saksbehandling" om hverandre. For å komme til saksbehandlings-vindu gjør følgende:

• Gå til Søknad- og tilsagnsregisteret
  • Klikk på "hamburgermenyen" til venstre for den aktuell saken
  • Klikk deretter på [Saksbehandling]

HUSK! Klikk "Lagre og rediger" nederst på skjermbildet etter hver fane du fyller ut for å lagre data underveis.

Klikk på illustrasjonene under for å gjøre dem større og starte bildefremvisning.

Side for sluttvurdering åpnes. Første fane heter Saksbehandling. Fyll ut nøkkelopplysninger for prosjektet.

Beskrivelse funksjonalitet "Erklæring om habilitet"

Generell funksjon

• Valgte saksbehandler på søknad/tilsagn kan digitalt bekrefte habilitet under saksbehandling bildet og fanen "Habilitet"

• 3 felter lagres:

• Avkrysning (Ja/Nei) som bekrefter habilitet

• Tekstfelt med navn/signatur manuelt innlagt av saksbehandler

• Automatisk oppdatert datofelt for tidspunkt av bekreftet erklæring

• Dette er en egen fane under saksbehandling

• Kommando knapp for lagring kun tilgjengelig for valg/tildelt saksbehandler

Saksbehandler legger inn "Erklæring om habilitet"

• Felter kun tilgjengelig for Saksbehandler på aktuell sak, mao. id på saksbehandler må være lik id på innlogget bruker

• Saksbehandler avkrysser felt (1) og fyller inn navn/signatur i felt (2) og deretter lagrer dette med knapp (3) som illustrert under:

• Innlagt "Erklæring om habilitet" er synlig for alle med tilgang til saksbehandling
  • Det er ikke mulig for andre enn saksbehandler å endre erklæringen