VIDEO: Vi har publisert en video som viser hvordan du som administrator legger til flere brukere i din forvalter-rolle. Klikk på spilleren under for å starte video:

Problemer med avspilling? Klikk her for video.

Mer informasjon:

Se artikkel for mer informasjon: http://support.regionalforvaltning.no/support/solutions/articles/124979-legg-til-flere-brukere

Se artikkel for beskrivelse av roller som kan tilordne en bruker: http://support.regionalforvaltning.no/support/solutions/articles/183596-beskrivelse-av-roller

Søker kan også til å legge til flere brukere i sin søker-rolle. Se video for hvordan dette utføres: http://support.regionalforvaltning.no/support/solutions/articles/4000082186-hvordan-legge-til-flere-brukere-video-