VIDEO:
Vi har publisert en video som viser hvordan du som søker legger til flere brukere i din søker-rolle. Klikk på spilleren under for å starte video:

Problemer med avspilling? Klikk her for video.

Mer Informasjon:

Administrator i forvalter-rolle har også mulighet til å legge til flere brukere. Se egen video for hvordan dette utføres: http://support.regionalforvaltning.no/support/solutions/articles/4000083001-hvordan-legge-til-flere-brukere-video-

Se artikkel for mer informasjon: http://support.regionalforvaltning.no/support/solutions/articles/124979-legg-til-flere-brukere