Saksbehandler har muligheten til å endre innsendte søknader uten å benytte "lås opp" funksjonen. Ved endring av innsend søknad vil det dokumenteres som en prosjektmerknad i historikken. Følg instruksjonen under for å lære hvordan det gjøres:

For å endre innsendt søknad, gjør følgende:

• Gå til søknad og tilsagnsregisteret
  • Klikk på "hamburgermenyen" ved aktuell sak
  • Velg: Annet-> Endre innsendt søknad

Siden "Redigere opprinnelig søknad" åpnes.

• Kryss av for felter som skal redigeres
  • Klikk deretter på [Neste>>]

Sidene som er krysset av åpnes for redigering:

• Gjør ønsket endring
  • Klikk på [Neste>>]

Siste fane i "redigere opprinnelig søknad" åpnes:

• Klikk på [Lagre endringer] for å fullføre redigeringen.

• Endringen er dokumentert som en prosjektmerknad i historikken.

Video

Vi har publisert en video som viser prosedyre for hvordan endre innsendt søknad.