I RF13.50 har saksbehandler muligheten til å registrere en utbetaling på et prosjekt. Saksbehandler trenger i utgangspunktet bare å fylle ut siden "Utbetalingsanmodning", for å registrere en utbetaling, men det er anbefalt å fylle ut hele anmodningen for å få mest mulig informasjon inn i systemet. Saksbehandler kan behandle ferdig anmodningen samtidig som den registreres. Dette er forklart på bildene under:

For å registrere en ny utbetaling, gjør følgende:

• Fra søknads- og tilsagnsregisteret klikk på prosjektnavnet til tilsagnet en ønsker å registrere en utbetaling på

Prosjektets startside åpnes

• Fra prosjektets starteside klikk på [Åpne Utbetalingsliste] i menyen til høyre på siden

Liste over prosjektutbetalinger åpnes

• Klikk på tittelen på innsendt anmodning for å behandle den
  • Klikk på  [Legg til anmodning om utbetaling] for å legge inn en utbetaling manuelt

Siden "Ny utbetaling (anmodning)" åpnes.

• Velg mellom delutbetaling og sluttutbetaling.
  • Klikk på [Opprett ny utbetaling] for å fortsette.

Fanen Utbetalingsanmodning åpnes.
  • Fyll ut de obligatoriske feltene (*).
  • Saksbehandler kan allerede her behandle ferdig utbetalingen.
  • Klikk [Lagre] og gå til neste fane:

Neste fane er Statusrapportering: Den er ikke obligatorisk for saksbehandler å fylle ut.

• Svar på alle spørsmålene i statusrapporten.
  • Klikk på [Lagre] deretter gå til neste fane: "Kostnadsrapport"

Neste fane er Kostnadsrapport: Denne er ikke obligatorisk for saksbehandler å fylle ut.

• Angi akkumulerte kostnader så langt
  • Hvis kostnadsplanen ikke vises, klikk på "kopier kostnadsplan"
  • Klikk på [Lagre] deretter gå til neste fane: "Vedlegg og MRS-rapport"

Siste fane er Vedlegg og MRS-rapport. Denne er ikke obligatorisk for saksbehandler å fylle ut.

• Last opp ev. vedlegg.
  • Dersom det er fylt ut en MRS-rapport kan det også legges til her.
  • Klikk på [Lagre og lukk] for å fullføre utbetalingsanmodningen.

Klikk på videoen under for å se en steg-for-steg veiledning av hvordan saksbehandler opppretter en utbetalingsanmodning og utbetalingsregime.