I RF13.50 kan du enkelt registrere søknader som har kommet inn på papir eller interne tilsagn uten at du trenger å logge inn som søker. Du kan velge mellom å legge inn hele søknaden eller et forenklet tilsagn. Et forenklet tilsagn er fortrinnsvis ment for de som kun ønsker å rapportere til KMD. Når forvalter registrerer et forenklet tilsagn, legges kun inn nøkkelinformasjon om prosjektet. Det er fortsatt mulig å produsere dokumenter, men mye av basisinformasjonen mangler.

I hovedtrekk er forskjell på registrering av forenklet tilsagn versus ordinær søknad som følger:

•    kun forvalter selv kan legge inn forenklet tilsagn

•    mindre data blir innlagt på forenklet tilsagn

- dette gjelder prosjektbeskrivelse hvor kun kort beskrivelse legges inn i tillegg til prosjektnavn

- dette gjelder kontaktinformasjon hvor kun søker/prosjekteier og prosjekterleder legges inn

- m.m.

•    skjermbilde for innlegging inkluderer også saksbehandler informasjon som arkivsak id, finansieringskilder m.m.

•    hele arbeidsprosess for et tilsagn inkludert i selve registreringsprosess som avsluttes med valgfri overføring av sak til arkiv

For å registrere en søknad eller et forenklet tilsagn, gjør følgende:

• Gå til Søknad- og tilsagnsregisteret.
  • Nederst til venstre på siden finner du knappene [Ny søknad] og [Nytt forenklet tilsagn].
  • Klikk på en av de knappene for å starte registreringen.

Hvis forvalter senere vil knytte søknaden/tilsagnet til en søker kan en senere overføre søknaden/tilsagnet.

Bildeserie: Ny søknad         Bildeserie: Nytt forenklet tilsagn

Merknader:

•    Tilsvarende som for ordinær søknad utføres en kontroll på utfylte data før innsendelse. Dersom det mangler data på tilsagn vil det komme frem en plakat om dette, men i forbindelse med innsendelse av forenklet tilsagn vil saksbehandler likevel kunne velge å sende inn med manglende data

•    Når saksbehandler klikker [Innvilg tilsagn], blir enkelte saksbehandler data registrert automatisk, dette gjelder i hovedsak:

- status på forenklet tilsagn satt til "Innvilget"

- tilsagn blir låst

- saksbehandler blir satt til samme bruker som utfører innsendelse

- tilskuddsbeløp innlagt vil automatisk vises i regnskap under ramme/budsjettområde

For å redigere en egenregistrert søknad gjør følgene:

•    Gå til Søknad- og tilsagnsregisteret.

•    Klikk på søknadsnummeret til aktuell sak.(Dersom saken er låst, må den låses opp først)

•    Start redigering/endring av søknad og husk å lagre.

Bilde 2xxxxxxx