I RF1350 har en mulighet til å overføre søknader og tilsagn til en annen bruker. Flytting av sak til en ekstern søker-rolle kan benyttes for følgende problemstillinger:

• Administrator (forvalter) ønsker å flytte et internt opprettet tilsagn til en ekstern søker-rolle slik at prosjekteier (søker) selv kan følge opp tilsagnet for å anmode om utbetaling. Før tilsagnet kan flyttes må prosjekteier (søker) ha opprettet en søker-rolle på Regionalforvaltning.no som tilsagnet skal overføres til
  • Prosjekteier (søker) i en organisasjon har ikke lenger tilgang til søker-rollen hvor tilsagn er registrert som nå må følges opp med anmodning om utbetaling. Dette kan skyldes flere forhold som tidligere kollega har sluttet eller er utilgjengelig av ulike årsaker
  • Søker har flere kontoer og vil samle alle prosjektene på ett sted

Følg instruksjonen under for å lære hvordan man flytter en sak.