Kort beskrevet sekvens for opprettelse, utfylling og innsendelse av søknad:
  1. Logg inn på www.regionalforvaltning.no med personlig brukernavn og passord
  2. Finn aktuell støtteordning (tilskuddsordning) du skal søke på  eller klikk på knapp "Ny søknad" på startsiden.
  3. Opprett en ny søknad ved å velge støtteordning og skrive inn tittel
  4. Fyll ut søknadsskjema med alle opplysninger (tittel, beskrivelse, kontaktopplysninger, aktiviteter, kostnader, finansiering m.m.)
  5. OBS! Det er viktig å lagre søknadsskjemaet underveis med "lagre og neste/lagre og rediger" knappen nederst på skjemaet. Skjemaet blir da lagret i systemet og man kan logge ut og inn igjen og fortsette på søknaden ved en senere anledning. Man behøver ikke å ferdigstille en søknad første gang man oppretter en ny søknad.
  6. Send inn korrekt og fullstendig utfylt søknad til forvalter

Klikk på bildene for å gjøre dem større og starte slideshow-fremvisning.