For å kunne "Logge inn" på RF13.50 må du ha et personlig brukernavn og passord. Som søker må du selv opprette din brukerkonto via registreringsrutinene. Som forvalter er det Administrator innenfor din organisasjon som oppretter din brukerkonto.

Vi har illustrert på bildet under hvordan du logger inn i RF13.50. Følgende informasjon må fylles ut før innlogging:

• Brukernavn
  • Passord
  • Kontrollkode

Brukernavn og passord ble opprettet i forbindelse med registrering av din brukerkonto. Disse har du mottatt pr. e-post eller SMS. Om du ikke husker ditt brukernavn og passord kan du selv trigge utsendelse av disse fra "Glemt passord " rutinen.

Hver gang du logger inn må du i tillegg til brukernavn og passord også skrive en kontrollkode. I feltet kontrollkode må du skrive inn de tall og bokstaver som vises på bildet ovenfor feltet. Små og store bokstaver har ingen betydning når du skal fylle inn kontrollkoden.  Hensikten med å benytte kontrollkode er å hindre automatiserte innloggingsforsøk fra maskiner. Maskiner klarer nemlig ikke å "lese" hvilken kontrollkode som vises på bildet.