Dersom du har glemt ditt brukernavn og passord for pålogging til www.regionalforvaltning.no, kan du trigge utsendelse av ny passord til din e-post eller mobiltelefon. Vi forklarer her rutine "Glemt passord" lokalisert som snarvei på venstre side på startsiden som illustrert under.

1. Klikk snarvei "Glemt passord"

Dersom du har glemt passordet, vennligst følg de fem stegene nedenfor for å motta påloggingsinformasjon på nytt.

Klikk på bilde for å gjøre det større.

2. Fyll ut e-post adresse (og mobilnummer)

Systemet kontrollerer om du bruker riktig format når du skriver inn e-post og mobilnummer

Eks: På bilde under ser vi at e-postadressen tester@no ikke blir godkjent, det er fordi den ikke er skrevet i korrekt e-post format.

Mobilnummeret 90009099 blir godkjent, fordi det tilfredstiller kravet om 8 siffret nummer.

3. Åpne e-posten din, og se etter e-post fra RF13.50 eller sjekk mobiltelefon

Emnet på e-posten er: RF13.50 Påloggingsinformasjon.

5. Av sikkerhetsmessige årsaker bør du vurdere å endre passord.