09.11.2015 - ENDRINGER: Oversikt endringer i forvalter-rollen

Denne artikkel dokumenterer de siste endringer publisert som har betydning for brukere i forvalter-rollen (fylkeskommuner, kommuner, regionråd etc). Dersom du er søker på REGIONALFORVALTNING.no, se relevante endringer publisert på artikkel "Oversikt endringer i søker-rollen".


Følgende endringer er publisert den 09.11.2015 som har betydning for brukere i forvalter-rollen:

  1. ENDRING: Forbedring av innhold og funksjon på startsiden. (mer info under)
  2. ENDRING: Lukket informasjon vist internt på støtteordning hvor søknadsfrist har utgått, er endret. (mer info under)
  3. INFORMASJON: Ny arbeidsvideo publisert som viser hvordan 2 stk. rammer opprettes i en kommune for korrekt regnskapsføring av omstillingsmidler. Den regnskapsmessige problemstilling knyttet til omstillingsmidler er å føre andel rapporteringspliktige midler fra 551.60 og andel ikke rapporteringspliktige midler korrekt. (mer info under)Vi beskriver i påfølgende kapittel i mer detalj hvilke endringer som er utført på enkelte av punktene ovenfor.


Pkt 1: Endring på startsiden etter innlogging
Pkt 2: Lukket informasjon på utgått støtteordning internt


Pkt 3: Regnskapsføre omstillingsmidler

I februar 2015 ble det publisert en artikkel her på brukerstøtte som beskriver hvordan mottatt omstillingsmidler må regnskapsføres i REGIONALFORVALTNING.no for å ivareta krav fra KMD på korrekt rapportering av hhv (1) rapporteringspliktige midler over 551.60 og (2) andel ikke rapporteringspliktige midler.

I forbindelse med en henvendelse fra Buskerud fylkeskommune på samme tema, har vi publisert en arbeidsvideo som viser sekvensen med å sette opp korrekte rammer og legge inn bevilgningene knyttet til omstillingsmidler. Denne video er laget "on-the-fly" og illustrerer opprettelse av nye rammer for korrekt regnskapsføring av omstillingsmidler.

Direkte lenker til artikkel og video angitt under: